Huawei SmartAX MA5800-X7 OLT Shitje e nxehtë olt

MA5800, pajisja e aksesit me shumë shërbime, është një OLT gati 4K/8K/VR për epokën Gigaband.Ai përdor arkitekturë të shpërndarë dhe mbështet PON/10G PON/GE/10GE në një platformë.MA5800 grumbullon shërbimet e transmetuara në media të ndryshme, ofron një përvojë optimale video 4K/8K/VR, zbaton virtualizimin e bazuar në shërbime dhe mbështet evolucionin e qetë në 50G PON.

Seria në formë kornize MA5800 disponohet në tre modele: MA5800-X17, MA5800-X7 dhe MA5800-X2.Ato janë të aplikueshme në rrjetet FTTB, FTTC, FTTD, FTTH dhe D-CCAP.OLT MA5801 në formë kutie 1 U është i zbatueshëm për mbulimin e aksesit tërësisht optik në zonat me densitet të ulët.

MA5800 mund të plotësojë kërkesat e operatorit për një rrjet Gigaband me mbulim më të gjerë, brez të gjerë më të shpejtë dhe lidhje më të zgjuar.Për operatorët, MA5800 mund të ofrojë shërbime video superiore 4K/8K/VR, të mbështesë lidhje masive fizike për shtëpitë inteligjente dhe kampuset tërësisht optike, dhe ofron një mënyrë të unifikuar për të lidhur përdoruesin e shtëpisë, përdoruesin e ndërmarrjes, backhaul-in celular dhe Internetin e Gjërave ( shërbime IoT).Mbajtja e unifikuar e shërbimit mund të reduktojë dhomat e pajisjeve të zyrës qendrore (CO), të thjeshtojë arkitekturën e rrjetit dhe të minimizojë kostot O&M.

Përshkrim

MA5800 mbështet katër lloje të nënshekjeve.Dallimi i vetëm midis këtyre nënshekjeve mbështetet në sasinë e slotit të shërbimit (ato kanë të njëjtat funksione dhe pozicione rrjeti).

MA5800-X7 (me kapacitet të mesëm) 

MA5800-X7 mbështet 7 slota shërbimi dhe planin e pasmë H901BPMB.

MA5800-X7 (1)

6 U i lartë dhe 19 inç i gjerë
Duke përjashtuar kllapat e montimit:
442 mm x 268,7 mm x 263,9 mm
Përfshirë kllapat e montimit IEC:
482,6 mm x 268,7 mm x 263,9 mm
Përfshirë kllapat e montimit ETSI:
535 mm x 268,7 mm x 263,9 mm

Veçori

 • Grumbullimi Gigabit i shërbimeve të transmetuara në media të ndryshme: MA5800 përdor infrastrukturën PON/P2P për të integruar rrjetet e fibrave, bakrit dhe CATV në një rrjet aksesi me arkitekturë të unifikuar.Në një rrjet aksesi të unifikuar, MA5800 kryen akses, grumbullim dhe menaxhim të unifikuar, duke thjeshtuar arkitekturën e rrjetit dhe O&M.
 • Përvoja optimale e videos 4K/8K/VR: Një MA5800 e vetme mbështet shërbime video 4K/8K/VR për 16,000 shtëpi.Ai përdor cache të shpërndara që ofrojnë hapësirë ​​më të madhe dhe trafik video më të qetë, duke i lejuar përdoruesit të fillojnë një video 4K/8K/VR sipas kërkesës ose të kalojnë më shpejt midis kanaleve video.Rezultati mesatar i opinionit të videos (VMOS)/indeksi i përmirësuar i ofrimit të medias (eMDI) përdoret për të monitoruar cilësinë e videos 4K/8K/VR dhe për të siguruar përvojë të shkëlqyer O&M të rrjetit dhe shërbimin e përdoruesit.
 • Virtualizimi i bazuar në shërbime: MA5800 është një pajisje inteligjente që mbështet virtualizimin.Mund të ndajë logjikisht një rrjet aksesi fizik.Në mënyrë të veçantë, një OLT mund të virtualizohet në OLT të shumta.Çdo OLT virtual mund të ndahet në shërbime të ndryshme (të tilla si shërbimet e shtëpisë, ndërmarrjes dhe IoT) për të mbështetur funksionimin inteligjent të shumë shërbimeve, për të zëvendësuar OLT-të e vjetruara, për të zvogëluar dhomat e pajisjeve të CO dhe për të zvogëluar kostot e funksionimit.Virtualizimi mund të realizojë hapjen e rrjetit dhe praktikat e shitjes me shumicë, duke lejuar shumë ofrues të shërbimeve të internetit (ISP) të ndajnë të njëjtin rrjet aksesi, duke realizuar kështu vendosjen e shkathët dhe të shpejtë të shërbimeve të reja dhe duke u ofruar përdoruesve përvojë më të mirë.
 • Arkitektura e shpërndarë: MA5800 është OLT-ja e parë me arkitekturë të shpërndarë në industri.Çdo vend i caktuar MA5800 ofron akses pa bllokim në gjashtëmbëdhjetë porte PON 10G dhe mund të përmirësohet për të mbështetur porte PON 50G.Kapacitetet e përcjelljes së adresës MAC dhe adresës IP mund të zgjerohen pa probleme pa zëvendësuar bordin e kontrollit, i cili mbron investimet e operatorit dhe lejon investimin hap pas hapi.

Specifikim

Artikulli MA5800-X17 MA5800-X15 MA5800-X7 MA5800-X2
Dimensionet (W x D x H) 493 mm x 287 mm x 486 mm 442 mm x 287 mm x 486 mm 442 mm x 268,7 mm x 263,9 mm 442 mm x 268,7 mm x 88,1 mm
Numri maksimal i porteve në një nënshtresë
 • 272 x GPON/EPON
 • 816 x GE/FE
 • 136 x 10G GPON/10G EPON
 • 136 x 10 G GE
 • 544 x E1
 • 240 x GPON/EPON
 • 720 x GE/FE
 • 120 x 10G GPON/10G EPON
 • 120 x 10 G GE
 • 480 x E1
 • 112 x GPON/EPON
 • 336 x GE/FE
 • 56 x 10G GPON/10G EPON
 • 56 x 10 G GE
 • 224 x E1
 • 32 x GPON/EPON
 • 96 x GE/FE
 • 16 x 10G GPON/10G EPON
 • 16 x 10 G GE
 • 64 x E1
Kapaciteti komutues i sistemit 7 Tbit/s 480 Gbit/s
Numri maksimal i adresave MAC 262,143
Numri maksimal i hyrjeve ARP/Ruting 64 mijë
Temperatura e Ambientit -40°C deri në 65°C**: MA5800 mund të ndizet në një temperaturë më të ulët prej -25°C dhe të funksionojë në -40°C.Temperatura 65°C i referohet temperaturës më të lartë të matur në kanalin e marrjes së ajrit
Gama e tensionit të punës -38.4V DC në -72V DC Furnizimi me energji DC: -38.4V deri -72VAC Furnizimi me energji elektrike: 100V deri 240V
Karakteristikat e shtresës 2 Përcjellja VLAN + MAC, përcjellja SVLAN + CVLAN, PPPoE+ dhe opsioni DHCP82
Karakteristikat e shtresës 3 Rruga statike, RIP/RIPng, OSPF/OSPFv3, IS-IS, BGP/BGP4+, ARP, rele DHCP dhe VRF
MPLS & PWE3 MPLS LDP, MPLS RSVP-TE, MPLS OAM, MPLS BGP IP VPN, ndërrimi i mbrojtjes së tunelit, ndërrimi i mbrojtjes TDM/ETH PWE3 dhe PW
IPv6 stiv i dyfishtë IPv4/IPv6, përcjellje IPv6 L2 dhe L3 dhe stafetë DHCPv6
Multicast IGMP v2/v3, IGMP proxy/snooping, MLD v1/v2, MLD Proxy/Snooping dhe multicast IPTV i bazuar në VLAN
QoS Klasifikimi i trafikut, përpunimi me përparësi, policimi i trafikut të bazuar në trTCM, WRED, formimi i trafikut, HqoS, PQ/WRR/PQ + WRR dhe ACL
Besueshmëria e sistemit Mbrojtje GPON e tipit B/tip C, 10G GPON mbrojtje e tipit B, BFD, ERPS (G.8032), MSTP, LAG brenda bordit dhe bordit, Përmirësimi i softuerit në shërbim (ISSU) i bordit të kontrollit, 2 borde kontrolli dhe 2 borde të energjisë për mbrojtjen nga teprica, zbulimin dhe korrigjimin e defekteve në bordin e shërbimit dhe kontrollin e mbingarkesës së shërbimit

Shkarko

 • Fleta e të dhënave Huawei OLT MA5800-X7
  Fleta e të dhënave Huawei OLT MA5800-X7