• koka_banderolë

OLT C320

  • C320 Mini origjinale e re 8 porte 16 porte 32 porte AC DC Power GPON OLT

    C320 Mini origjinale e re 8 porte 16 porte 32 porte AC DC Power GPON OLT

    Me rritjen e kërkesave të shërbimeve të komunikimit, shërbimet me vlerë të shtuar (VAS) duke përfshirë lojërat e rrjetit 3D, videokonferencat/telefonin, videot sipas kërkesës (VoD) dhe IPTV janë mjete kyçe për operatorët për të ofruar shërbime diferenciale për të tërhequr më shumë abonentë dhe për të fituar rritja e të ardhurave.

    ZXA10 C320, një platformë konvergjente e aksesit optik me madhësi të vogël, me shërbim të plotë, ofron QoS të klasit të transportuesit dhe rrjet të besueshëm për të përmbushur kërkesat për zbatimin në shkallë të vogël të shërbimeve FTTx.