E thjeshtë.Fleksibël.I shpejtë.
Zgjidhje HUANET FTTX/WDM.

Me modele të ndryshme ONU/OLT/Transmetues/Switch, ju mund të gjeni produktet e duhura të rrjetit këtu.

rreth
HUANET

Shenzhen HUANET Technology CO., Ltd është një nga prodhuesit kryesorë të produkteve të rrjeteve IP në Kinë. Selia e kompanisë është në Shenzhen dhe zyrat e biznesit janë të vendosura në qytetet kryesore në të gjithë vendin.Me dy qendra R&D në Shenzhen dhe Shanghai, me ekipin e inxhinierëve profesionistë të R&D për të zhvilluar dhe përmirësuar teknologjinë dhe produktet tona.Produktet tona mbulojnë EPON/GPON ONU/ONT/OLT, CWDM/DWDM/OADM, SFP, çelsat Gigabit Ethernet dhe Produkte të Sigurisë së Rrjetit.

HUANET ka qenë gjithmonë i fokusuar në arritjet inovative dhe progresive në fushën e teknologjisë IP dhe ka bërë përpjekje të mëdha për të vazhduar me teknologjinë e re.Ne investuam 15% të shumës së shitjeve vjetore të kompanisë në Kërkim dhe Zhvillim çdo vit.Ne synojmë të mbulojmë të gjitha produktet bazë në rrjetet IP, sigurinë IP dhe fushat e menaxhimit të IP, dhe nën këtë bazë, ne mund të zhvillojmë zgjidhjen e internetit të gjeneratës së ardhshme.Gjenerata e re e Internet Solution do të fokusohet në zgjidhjet e qendrave të të dhënave të gjeneratës së re dhe zgjidhjet themelore të rrjetit, të cilat do të përdoren gjerësisht shumë shpejt.

PARTNERËT