Едноставно.Флексибилен.Брзо.
HUANET FTTX/WDM решение.

Со различни ONU/OLT/Transceiver/Switch модели, тука можете да ги најдете вистинските мрежни производи.

за
ХУАНЕТ

Shenzhen HUANET Technology CO., Ltd е еден од водечките производители на производи за IP Networking во Кина. Седиштето на компанијата се наоѓа во Шенжен, а деловните канцеларии се основани во главните градови низ целата земја.Со два центри за истражување и развој во Шенжен и Шангај, со професионален инженерски тим за истражување и развој за развој и подобрување на нашата технологија и производи.Нашите производи се покриваат EPON/GPON ONU/ONT/OLT, CWDM/DWDM/OADM, SFP, Gigabit Ethernet прекинувачи и производи за мрежна безбедност.

HUANET отсекогаш се фокусира на иновативните и прогресивни достигнувања во областа на IP технологијата и вложува големи напори да остане во чекор со новата технологија.Секоја година инвестиравме 15% од годишниот износ на продажбата на компанијата во истражување и развој.Наша цел е да ги покриеме сите основни производи во областа на IP-мрежи, IP безбедност и управување со IP, и под оваа основа, можеме да ја развиеме следната генерација на Интернет решение.Новата генерација на Интернет решение ќе се фокусира на решенија за центри за податоци од новата генерација и фундаментални мрежни решенија, кои ќе бидат интензивно користени многу наскоро.

ПАРТНЕРИ