• head_banner

Модул ZTE GPON

  • GPON OLT Класа B+ C+C++ sfp компатибилен со оптички модул ZTE Gpon OLT

    GPON OLT Класа B+ C+C++ sfp компатибилен со оптички модул ZTE Gpon OLT

    Оптичкиот трансивер ZTE SFP GPON OLT C+ е дизајниран да работи заедно со терминал за оптичка линија од типот GPON, како што е ZTE C300 C320.ZTE SFP GPON OLT C+ е опремен со висококвалитетен емитер и овозможува да работи подолго без губење на моќта на радијација долго време и додека не дозволува мрежата да потоне.ZTE SFP GPON OLT C+ дава не повеќе од 128 клиентски ONU терминали, додека технологијата EPON дозволува само 64 клиентски терминали да минуваат низ.