Huawei SmartAX MA5800-X7 OLT Hot jual olt

MA5800, alat aksés multi-layanan, mangrupakeun 4K / 8K / VR siap OLT keur jaman Gigaband.Ieu employs arsitéktur disebarkeun tur ngarojong PON / 10G PON / GE / 10GE dina hiji platform.MA5800 aggregates ladenan dikirimkeun ngaliwatan média béda, nyadiakeun 4K / 8K / VR pangalaman video optimal, implements virtualization dumasar-layanan, sarta ngarojong évolusi lemes keur 50G PON.

Runtuyan ngawangun pigura MA5800 sayogi dina tilu modél: MA5800-X17, MA5800-X7, sareng MA5800-X2.Éta lumaku dina jaringan FTTB, FTTC, FTTD, FTTH, sareng D-CCAP.OLT MA5801 OLT MA5801 anu bentukna kotak 1 U tiasa dianggo pikeun sinyalna aksés optik sadaya di daérah dénsitas rendah.

MA5800 tiasa nyumponan tungtutan operator pikeun jaringan Gigaband kalayan cakupan anu langkung lega, pita lebar anu langkung gancang, sareng konektipitas anu langkung pinter.Pikeun operator, MA5800 tiasa nyayogikeun jasa pidéo 4K / 8K / VR anu unggul, ngadukung sambungan fisik anu ageung pikeun bumi pinter sareng kampus sadaya-optik, sareng nawiskeun cara anu ngahijikeun pikeun nyambungkeun pangguna bumi, pangguna perusahaan, backhaul mobile, sareng Internet of Things ( IoT) jasa.Bantalan jasa ngahiji tiasa ngirangan ruangan peralatan kantor pusat (CO), nyederhanakeun arsitektur jaringan, sareng ngaminimalkeun biaya O&M.

Katerangan

MA5800 ngadukung opat jinis subrak.Hijina bédana antara subracks ieu gumantung kana kuantitas slot jasa (aranjeunna boga fungsi anu sarua jeung posisi jaringan).

MA5800-X7 (kapasitas sedeng) 

MA5800-X7 ngarojong 7 slot jasa jeung backplane H901BPMB.

MA5800-X7 (1)

6 U luhur jeung 19 inci rubak
Teu kaasup kurung dipasang:
442 mm x 268,7 mm x 263,9 mm
Kaasup kurung pamasangan IEC:
482,6 mm x 268,7 mm x 263,9 mm
Kaasup kurung pamasangan ETSI:
535 mm x 268,7 mm x 263,9 mm

Fitur

  • Gigabit aggregation tina jasa dikirimkeun ngaliwatan média béda: The MA5800 leverages infrastruktur PON / P2P pikeun ngahijikeun serat, tambaga, jeung jaringan CATV kana hiji jaringan aksés jeung arsitektur ngahiji.Dina jaringan aksés ngahiji, MA5800 ngalaksanakeun aksés ngahiji, agrégasi, sareng manajemén, nyederhanakeun arsitektur jaringan sareng O&M.
  • Pangalaman pidéo 4K / 8K / VR optimal: MA5800 tunggal ngadukung jasa pidéo 4K / 8K / VR pikeun 16,000 imah.Éta ngagunakeun cache anu disebarkeun anu nyayogikeun rohangan anu langkung ageung sareng lalu lintas pidéo anu langkung lancar, anu ngamungkinkeun para pangguna ngamimitian video 4K / 8K / VR dina paménta atanapi zap antara saluran pidéo langkung gancang.The video mean opinion score (VMOS)/enhanced media delivery index (eMDI) dipaké pikeun ngawas kualitas video 4K/8K/VR jeung mastikeun jaringan alus teuing jeung pangalaman layanan pamaké.
  • Virtualisasi dumasar jasa: MA5800 mangrupikeun alat anu cerdas anu ngadukung virtualisasi.Éta logis tiasa ngabagi jaringan aksés fisik.Husus, hiji OLT bisa virtualized kana sababaraha OLTs.Unggal OLT maya tiasa dialokasikeun kana jasa anu béda (sapertos jasa bumi, perusahaan, sareng IoT) pikeun ngadukung operasi pinter tina sababaraha jasa, ngagentos OLT anu luntur, ngirangan kamar peralatan CO, sareng ngirangan biaya operasi.Virtualisasi tiasa ngawujudkeun katerbukaan jaringan sareng prakték borongan, ngamungkinkeun sababaraha panyadia ladénan Internét (ISP) ngabagi jaringan aksés anu sami, ku kituna sadar panyebaran jasa énggal anu lincah sareng gancang sareng nyayogikeun pangalaman anu langkung saé.
  • Arsitéktur anu disebarkeun: MA5800 mangrupikeun OLT anu munggaran kalayan arsitéktur anu disebarkeun di industri.Unggal slot MA5800 nawiskeun aksés non-blocking ka genep belas palabuhan PON 10G sareng tiasa ditingkatkeun pikeun ngadukung palabuhan 50G PON.Kamampuhan alamat MAC sareng alamat IP tiasa diteruskeun lancar tanpa ngagentos papan kontrol, anu ngajagi investasi operator sareng ngamungkinkeun investasi léngkah-léngkah.

Spésifikasi

Barang MA5800-X17 MA5800-X15 MA5800-X7 MA5800-X2
Ukuran (W x D x H) 493 mm x 287 mm x 486 mm 442 mm x 287 mm x 486 mm 442 mm x 268,7 mm x 263,9 mm 442 mm x 268,7 mm x 88,1 mm
Jumlah maksimum palabuhan dina Subrack
  • 272 x GPON/EPON
  • 816 x GE/FE
  • 136 x 10G GPON/10G EPON
  • 136 x 10G gé
  • 544 x E1
  • 240 x GPON/EPON
  • 720 x GE/FE
  • 120 x 10G GPON/10G EPON
  • 120 x 10G GE
  • 480 x E1
  • 112 x GPON/EPON
  • 336 x GE/FE
  • 56 x 10G GPON/10G EPON
  • 56 x 10G gé
  • 224 x E1
  • 32 x GPON/EPON
  • 96 x GE/FE
  • 16 x 10G GPON/10G EPON
  • 16 x 10G gé
  • 64 x e1
Ngalihkeun Kamampuh Sistim 7 Tbit/s 480 Gbit/s
Jumlah maksimum Alamat MAC 262.143
Jumlah maksimum ARP / Éntri Routing 64K
Suhu Ambient -40°C nepi ka 65°C**: MA5800 bisa ngamimitian dina suhu panghandapna -25°C tur ngajalankeun dina -40°C.Suhu 65 ° C nujul kana suhu pangluhurna diukur dina liang asupan hawa
Rentang Tegangan Gawé -38.4V DC nepi ka -72V DC Catu daya DC: -38.4V ka -72VAC catu daya: 100V ka 240V
Lapisan 2 Fitur VLAN + MAC diteruskeun, SVLAN + CVLAN diteruskeun, PPPoE +, jeung DHCP option82
Lapisan 3 Fitur Rute statis, RIP/RIPng, OSPF/OSPFv3, IS-IS, BGP/BGP4+, ARP, relay DHCP, sareng VRF
MPLS & PWE3 MPLS LDP, MPLS RSVP-TE, MPLS OAM, MPLS BGP IP VPN, switching panyalindungan torowongan, TDM/ETH PWE3, sarta switching panyalindungan PW
IPv6 IPv4/IPv6 tumpukan ganda, IPv6 L2 sareng L3 diteruskeun, sareng relay DHCPv6
Multicast IGMP v2/v3, IGMP proxy/snooping, MLD v1/v2, MLD Proxy/Snooping, sarta basis VLAN IPTV multicast
QoS Klasifikasi lalu lintas, pamrosésan prioritas, pulisi lalu lintas dumasar trTCM, WRED, bentuk lalu lintas, HqoS, PQ/WRR/PQ + WRR, sareng ACL
Reliabilitas Sistim GPON tipe B / tipe C panyalindungan, 10G GPON tipe B panyalindungan, BFD, ERPS (G.8032), MSTP, intra-board jeung antar-dewan lag, Dina-Service Software Ngaronjatkeun (ISSU) tina dewan kontrol, 2 papan kontrol jeung 2 papan kakuatan pikeun panyalindungan redundansi, deteksi sesar dewan dina-layanan sarta rectification, sarta kontrol overload jasa

Ngundeur

  • Lembar data Huawei OLT MA5800-X7
    Lembar data Huawei OLT MA5800-X7