• head_banner

Nā ʻano maʻamau o nā mea hoʻopili fiber

Nui nā ʻano mea hoʻopili fiber optic.ʻO kēia ka mea i hoʻolauna nui i nā mea hoʻopili fiber optic maʻamau e like me LC fiber optic adapters, FC fiber optic adapters, SC fiber optic adapters a me nā mea hoʻololi fiber optic.
LC fiber optic adapter: Hiki ke hoʻohana ʻia kēia fiber optic adapter no ka hoʻopili ʻana i nā kaula LC fiber optic patch a i ʻole LC connectors, a he mau ʻano like ʻole e like me LC-LC, LC-FC, LC-SC, LC-ST a me LC- MU.
FC fiber optic adapter: Hiki ke hoʻohana ʻia kēia fiber optic adapter no ka hoʻopili ʻana i nā kaula FC fiber optic patch a i ʻole nā ​​mea hoʻohui FC, a aia nā ʻano like ʻole e like me ka square, single mode a me multimode, akā ʻo kēia mau ʻano like ʻole o FC fiber optic adapters he mau pūpū metala. a me nā lima lima seramika.
SC fiber optic adapters: Hiki ke hoʻohana ʻia e hoʻohui i nā kaula SC fiber optic patch a i ʻole nā ​​mea hoʻohui SC, a he nui nā ʻano, e like me nā mea hoʻololi SC wahine-wahine a me nā mea hoʻololi SC hybrid.ʻO ka hapa nui o nā mea hoʻololi optic SC i nā ferrules ceramic, ʻoiai ʻo ke ʻano fiber o SC fiber optic adapters me nā ferrules keleawe he multimode maʻamau.
Nā mea hoʻopili kūikawā kūikawā: Hoʻohana ʻia nā mea hoʻopili pili ʻole ma ke ʻano he mea hoʻopili fiber optic kūikawā hiki ke hoʻohana ʻia no ka hoʻopili ʻana i nā uwea fiber optic ʻole i nā mea optical, hiki i kēia ʻano mea hoʻololi ke hoʻokomo i ke kaula i loko o ka slot pili, a i hoʻopili ʻia i loko o kahi male. a i ʻole i hoʻopili ʻia i nā lako uila.

图片4 He aha nā ʻano o nā transceivers fiber optic


Ka manawa hoʻouna: Mei-23-2022