• head_banner

Běžné typy vláknových adaptérů

Existuje mnoho typů adaptérů z optických vláken.Níže jsou uvedeny především běžné adaptéry optických vláken, jako jsou adaptéry LC optických vláken, adaptéry FC optických vláken, adaptéry SC optických vláken a adaptéry holých optických vláken.
Adaptér z optických vláken LC: Tento adaptér z optických vláken lze použít pro připojení propojovacích kabelů z optických vláken LC nebo konektorů LC a má různé typy, jako jsou LC-LC, LC-FC, LC-SC, LC-ST a LC- MU.
Adaptér z optických vláken FC: Tento adaptér z optických vláken lze použít k připojení propojovacích kabelů FC z optických vláken nebo konektorů FC a existují různé typy, jako je čtverec, jeden režim a multimód, ale všechny tyto různé typy adaptérů z optických vláken FC mají kovové pláště. a keramické rukávy.
Adaptéry z optických vláken SC: Lze je použít k připojení propojovacích kabelů z optických vláken SC nebo konektorů SC a existuje mnoho typů, jako jsou standardní adaptéry SC samice-samice a hybridní adaptéry SC.Většina adaptérů s optickými vlákny SC má keramické objímky, zatímco vláknový typ adaptérů z optických vláken SC s bronzovými objímkami je obvykle vícevidový.
Speciální adaptéry holých vláken: Adaptéry holých vláken se používají jako speciální adaptér z optických vláken, který lze použít k připojení holých optických kabelů k optickým zařízením, tento typ adaptéru umožňuje instalaci kabelu do propojovacího slotu, buď zasunutého do protikusu nebo připojené k elektronickému zařízení.

图片4 Jaké jsou vlastnosti transceiverů z optických vláken


Čas odeslání: 23. května 2022