• head_banner

Rengjøringsmetode for fiberoptisk adapter

Selv om den fiberoptiske adapteren er relativt liten og tilhører den lille delen i den fiberoptiske kablingen, påvirker den ikke dens viktige plassering i det fiberoptiske kablingssystemet, og den må rengjøres som annet fiberoptisk utstyr.Det er to hovedrengjøringsmetoder, nemlig tørrrensing og våtrengjøring.

图片4

Hva er egenskapene til fiberoptiske transceivere
1. Rensing: Sett først en rensestang inn i fiberoptisk adapter, snu den for å rengjøre og ta den ut, juster deretter rensestangen med innsiden av hylsen, rengjør kontakten inne i fiberoptisk adapter, og kontroller om endeflaten på kontakten har forurensning.
2. Våtrengjøring: Dypp først rensepinnen i fiberrenseløsningen, sett den våte rensepinnen inn i adapteren, og snu rengjøringspinnen på overflaten av hylsen, og ta deretter en tørr bomullspinne for å rengjøre koblingene inne i fiberadapterkontakten, og kontroller deretter kontaktens endeflate for forurensning.
For fiberoptiske adaptere er fiberjustering veldig viktig.Hvis fiberen ikke er riktig innrettet, vil det være store tap ved forbindelsen, og hvis tapet er for stort vil ikke nettet fungere.I et fiberoptisk kommunikasjonssystem, uansett hvor enkel eller liten en komponent er, vil den spille en viktig rolle i hele systemet.


Innleggstid: 30. mai 2022