• head_banner

ʻano hoʻomaʻemaʻe fiber optic adapter

ʻOiai ka liʻiliʻi liʻiliʻi o ka adapter fiber optic a no ka hapa liʻiliʻi o ka fiber optic cabling, ʻaʻole ia e pili i kona kūlana koʻikoʻi i ka ʻōnaehana fiber optic cabling, a pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia e like me nā lako fiber optic.ʻElua mau ʻano hoʻomaʻemaʻe nui, ʻo ia ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo a me ka holoi pulu.

图片4

He aha nā ʻano o nā transceivers fiber optic
1. Hoʻomaʻemaʻe maloʻo: ʻO ka mua, e hoʻokomo i kahi koʻokoʻo hoʻomaʻemaʻe maloʻo i loko o ka mea hoʻopili fiber optic, e hoʻohuli iā ia e hoʻomaʻemaʻe a lawe i waho, a laila e hoʻohālikelike i ke koʻokoʻo hoʻomaʻemaʻe me loko o ka lima, e hoʻomaʻemaʻe i ka mea hoʻohui i loko o ka mea hoʻopili fiber optic, a nānā. inā he Pollution ka maka hope o ka mea hoʻohui.
2. Hoʻomaʻemaʻe pulu: ʻO ka mua, e hoʻokomo i ka lāʻau hoʻomaʻemaʻe i loko o ka wai hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe, e hoʻokomo i ka lāʻau hoʻomaʻemaʻe pulu i loko o ka adapter, a hoʻohuli i ka lāʻau hoʻomaʻemaʻe ma ka ʻili o ka lima, a laila e lawe i kahi pulupulu maloʻo e hoʻomaʻemaʻe i nā pilina i loko mea hoʻopili fiber adapter, a laila e nānā i ka maka hope o ka mea hoʻohui no ka haumia.
No nā mea hoʻopili fiber optic, he mea nui ka alignment fiber.Inā ʻaʻole i hoʻopili pono ʻia ka fiber, e nui nā poho ma ka pilina, a inā nui ka poho, ʻaʻole e holo ka pūnaewele.I loko o kahi ʻōnaehana kamaʻilio fiber optic, ʻaʻohe mea maʻalahi a liʻiliʻi paha o kahi ʻāpana, e pāʻani nui ia i ka ʻōnaehana holoʻokoʻa.


Ka manawa hoʻouna: Mei-30-2022