• fu'a_ulu

O le fea meafaigaluega ONU e sili atu mo le mataʻituina faiga?

I aso nei, i totonu o taulaga faʻaagafesootai, o mea pueata mataʻituina o loʻo faʻapipiʻiina i tulimanu uma.O le a tatou vaʻavaʻai i mea puʻeata mataʻituina i le tele o fale nofoia, fale ofisa, faleoloa faʻatau, faletalimalo ma isi nofoaga e puipuia ai le tupu mai o gaioiga faʻaletulafono.

Faatasi ai ma le atinaʻeina tumau o le tamaoaiga ma tekinolosi, o le faʻalauiloaina o tagata i le mataʻituina o le saogalemu o loʻo faʻateleina pea, ma e manaʻomia le mataʻituina o le saogalemu i soʻo se nofoaga.Ae ui i lea, o le lavelave o le atinaʻeina o le taulaga e mafua ai ona le mafai e le mataʻituina o auala masani ona faʻataunuʻuina manaʻoga, ma ua faʻaaogaina le PON.O le faiga mata'ituina mo feso'otaiga feso'ota'iga ua faasolosolo malie ona lauiloa.

I le avea ai o se masini avanoa taua i le PON system, o le filifiliga a le ONU e taua tele, o le a le ONU e sili atu ma pe faʻapefea ona filifili?

ONU o se masini faʻaoga-faʻaogaina mo talosaga PON ma se masini faʻapipiʻi maualuga ma taugofie mo le suiga mai le "tau o le cable copper" i le "era fiber optik".E faia se sao taua i le fausiaina o fesoʻotaʻiga.

ONU o se iunite fesoʻotaʻiga opitika, lea e faʻaogaina ai le fiber unit e faʻafesoʻotaʻi i le ofisa tutotonu OLT e tuʻuina atu auaunaga e pei o faʻamaumauga, leo, ma vitio.E nafa ma le mauaina o faʻamatalaga na lafoina e le OLT, tali atu i poloaiga na lafoina e le OLT, faʻapipiʻi faʻamaumauga ma auina atu i le OLT.E manaʻomia le faʻalogo maualuga ma e faigofie ona faʻaoga.

ONU ua vaevaeina i ONU masani ma ONU ma PoE.O le mea muamua o le masini ONU sili ona taatele ma o le ONU e masani ona faʻaaogaina.O loʻo i ai i le vaega mulimuli le galuega PoE, o lona uiga, e tele fesoʻotaʻiga PoE.E mafai ona e fa'afeso'ota'i meapueata mata'ituina e ala i nei feso'ota'iga.Latou te galulue masani ma faʻaumatia uaea lavelave sapalai eletise.

I le faaopoopo atu i PoE ports, ONU ma PoE e tatau ona i ai se PON.E ala i lenei PON, e mafai ona latou faʻafesoʻotaʻi i le OLT e fausia ai se fesoʻotaʻiga PON atoa.


Taimi meli: Nov-19-2021