• fu'a_ulu

O le fea masini ONU e sili atu mo le mataʻituina o le faiga?

I aso nei, i totonu o taulaga faʻaagafesootai, o mea pueata mataʻituina o loʻo faʻapipiʻiina i tulimanu uma.Matou te vaʻavaʻai i mea puʻeata mataʻituina i le tele o fale nofoia, fale ofisa, faleoloa faʻatau, faletalimalo ma isi nofoaga e puipuia ai le tupu mai o gaioiga faasolitulafono.

Faatasi ai ma le atinaʻeina faifaipea o le tamaoaiga ma tekinolosi, o loʻo faʻaleleia pea le malamalama o tagata i le mataʻituina o le saogalemu, ma e manaʻomia soʻo se nofoaga e tatau ona i ai le mataʻituina o le saogalemu.Ae ui i lea, o le lavelave o le atinaʻeina o taulaga e le mafai ai e le faiga o le mataʻituina o auala masani masani ona faʻamalieina atoatoa manaʻoga, ma o le mataʻituina o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga PON o loʻo faasolosolo malie ona lauiloa.

I le avea ai o se masini avanoa taua i totonu o le PON system, o le filifiliga a le ONU e taua tele.O le a la le ONU e sili atu ma faʻafefea ona filifili?

ONU o se masini faʻaoga-tagata mo talosaga PON.O se masini faʻapipiʻi maualuga ma taugofie e manaʻomia mo le suiga mai le "tau o le uaea kopa" i le "tausaga fiber optik".E faia se sao taua i le fausiaina o fesoʻotaʻiga.

ONU o se vaega o fesoʻotaʻiga opitika, lea e faʻaogaina ai se fiber e tasi e faʻafesoʻotaʻi i le ofisa tutotonu OLT e tuʻuina atu auaunaga e pei o faʻamaumauga, leo, ma vitio.E nafa ma le mauaina o faʻamatalaga na lafoina e le OLT, tali atu i faʻatonuga na lafoina e le OLT, faʻapipiʻi faʻamaumauga ma lafo i le OLT.E manaʻomia se lagona maualuga ma faigofie ona faʻaoga.

ONU ua vaevaeina i ONU masani ma ONU ma PoE.O le mea muamua o le masini ONU sili ona taatele ma o le ONU e masani ona faʻaaogaina.O le mea mulimuli e mafai ona PoE, o lona uiga, ma le tele o ports PoE, lea e mafai ona fesoʻotaʻi ai mea pueata mataʻituina e faʻaoga masani ai ma faʻaumatia ai le lavelave o le eletise.

I le faaopoopo atu i le PoE port, o le ONU ma le PoE e tatau ona i ai se PON.E ala i lenei PON, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le OLT e fausia ai se fesoʻotaʻiga PON atoa.

I le taimi nei, o lenei ituaiga ONU ma le PoE e fiafia i ai le mataʻituina o kamupani inisinia.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau ONU o Sushan Weida e maualuga tele, ae e foia ai le tele o faʻafitauli faigata e le manaʻomia.O le mea lea, afai e faʻaogaina le fesoʻotaʻiga PON i le poloketi mataʻituina, e mafai ona filifilia le ONU ma le PoE galuega.


Taimi meli: Feb-25-2022