• head_banner

5GHz WIFI ONU e lilo ana i mea kaulana loa

Hoʻohana ka 5GHz WiFi i kahi pūʻulu alapine kiʻekiʻe e lawe mai i ka hoʻohaʻahaʻa kahawai.Hoʻohana ia i nā kaha 22 a ʻaʻole hoʻopilikia kekahi i kekahi.Hoʻohālikelike ʻia me nā kaha 3 o 2.4GHz, hoʻemi nui ia i ka hōʻailona hōʻailona.No laila, ʻoi aku ka wikiwiki o ka hoʻouna ʻana o 5GHz ma mua o 2.4GHz.

Hiki i ka 5GHz Wi-Fi frequency band me ka lima o ka hanauna 802.11ac protocol hiki ke hiki i ka wikiwiki o ka hoʻouna ʻana o 433Mbps ma lalo o kahi bandwidth o 80MHz, a me ka wikiwiki o ka hoʻouna ʻana o 866Mbps ma lalo o ka bandwidth o 160MHz, i hoʻohālikelike ʻia me ka 2.4GHz transmission rate o ka kiʻekiʻe. ka nui o 300Mbps Ua hoʻomaikaʻi nui ʻia.

Inā pono ʻoe e uhi i kahi ʻāpana nui a i ʻole ke komo kiʻekiʻe i loko o nā paia, ʻoi aku ka maikaʻi o 2.4 GHz.Eia naʻe, me ka ʻole o kēia mau palena, ʻoi aku ka wikiwiki o 5 GHz.Ke hoʻohui mākou i nā mea maikaʻi a me nā pōʻino o kēia mau alapine ʻelua a hoʻohui iā lākou i hoʻokahi, ma ka hoʻohana ʻana i nā wahi komo pālua ʻelua i ka hoʻoili uila, hiki iā mākou ke pāpālua i ka bandwidth uila, hoʻemi i ka hopena o ke keakea, a hauʻoli i nā wahi āpau A ʻoi aku ka maikaʻi. -Fi pūnaewele.

5GHz WIFI ONU
5GHz WIFI ONU-1

Hoʻolālā ʻia kā mākou onu ma ke ʻano he HGU (Home Gateway Unit) i nā hoʻonā FTTH like ʻole;Hāʻawi ka palapala lawe FTTH i ka lawelawe ʻikepili.Hoʻokumu ʻia ia ma ka ʻenehana XPON makua a paʻa.Hiki iā ia ke hoʻololi maʻalahi me ke ʻano EPON a me GPON ke komo i ka EPON OLT a i ʻole GPON OLT.Hoʻohana ia i ka hilinaʻi kiʻekiʻe, ka hoʻokele maʻalahi, ka maʻalahi o ka hoʻonohonoho ʻana a me ka maikaʻi o ka lawelawe (QoS) e hōʻoiaʻiʻo e hoʻokō i ka hana ʻenehana o ka module o China Telecom EPON CTC3.0.Hoʻopili ia me IEEE802.11n STD, hoʻohana me 2 × 2 MIMO, ka helu kiʻekiʻe a hiki i 300Mbps.Ua hoʻokō piha ʻia me nā lula ʻenehana e like me ITU-T G.984.x a me IEEE802.3ah. Ua hoʻolālā ʻia e ZTE chipset 279127.

Hiʻona

Kākoʻo ʻo Dual Mode (hiki ke komo i ka GPON / EPON OLT).
Kākoʻo i nā kūlana GPON G.984/G.988
Kākoʻo i ka interface CATV no ka lawelawe wikiō a me ka mana mamao e Major OLT
Kākoʻo i ka hana 802.11n WIFI (2×2 MIMO).
Kākoʻo iā NAT, hana pā ahi.
Kākoʻo Flow & Storm Control, Loop Detection, Port Forwarding and Loop-Detect
Kākoʻo i ke ʻano awa o ka hoʻonohonoho VLAN
Kākoʻo i ka hoʻonohonoho ʻana o LAN IP a me DHCP Server
Kākoʻo iā TR069 Remote Configuration a mālama
Kākoʻo i ke ala PPPoE / IPoE / DHCP / Static IP a me Bridge mode hui ʻia
Kākoʻo i ka IPv4/IPv6 pālua papa
Kākoʻo iā IGMP transparent/snooping/proxy
E like me IEEE802.3ah maʻamau
Kūpono me OLT kaulana (HW, ZTE, FiberHome…)


Ka manawa hoʻouna: Nov-03-2023