• head_banner

Er der forskel på FTTB og FTTH?

1. Forskelligt udstyr

Når FTTB er installeret, kræves ONU-udstyr;FTTHs ONU udstyr monteres i en boks i en bestemt del af bygningen, og brugerens installerede maskine forbindes til brugerens værelse gennem Kategori 5 kabler.

2. Forskellig installeret kapacitet

FTTB er et fiberoptisk kabel ind i hjemmet, brugere kan bruge en fiber til at bruge telefon, bredbånd, IPTV og andre tjenester;FTTH er et fiberoptisk kabel til korridoren eller til bygningen.

3. Forskellige netværkshastigheder

FTTH har en højere internethastighed end FTTB.

Fordele og ulemper ved FTTB:

fordel:

FTTB bruger dedikeret linjeadgang, ingen dial-up (China Telecom Feiyoung er kendt som fiber-til-hjemmet, hvilket kræver en klient, og opkald er påkrævet).Det er nemt at installere.Klienten behøver kun at installere et netværkskort på computeren for 24-timers højhastighedsinternetadgang.FTTB giver den højeste uplink- og downlinkhastighed på 10 Mbps (eksklusivt).Og baseret på IP-hastighedsgrænse og fuldt bredbånd vil forsinkelsen ikke stige.

mangel:

Fordelene ved FTTB som en højhastighedsinternetadgangsmetode er indlysende, men vi bør også se manglerne.Internetudbydere skal investere mange penge i at lægge højhastighedsnetværk i hver brugers hjem, hvilket i høj grad begrænser promoveringen og anvendelsen af ​​FTTB.De fleste netbrugere har råd til det og skal stadig gøre en masse arbejde.


Indlægstid: 13. august 2021