• fu'a_ulu

O le a le dualband ONU

O le Dualband ONU e taʻua foi 5G onu, ma e mafai foi ona taʻua AC onu.

O le a la le dualband onu?

E tusa ai ma le tulaga o fesoʻotaʻiga uaealesi, e sili atu le lua-band onu nai lo le tasi-band onu.O le a sili ona lauiloa i le lumanaʻi.

IEEE 802.11ac

IEEE 802.11ac ose atina'e 802.11 feso'ota'iga feso'ota'iga fa'akomupiuta uaealesi, lea e fa'aogaina ai le 6GHz fa'alava (fa'aigoaina fo'i o le 5GHz frequency band) mo feso'ota'iga fa'apitonu'u fa'apitonu'u (WLAN).I le talitonuga, e mafai ona maua ai le itiiti ifo i le 1 Gigabit i le lua bandwidth mo le tele-station wireless local area network (WLAN) fesoʻotaʻiga, poʻo le itiiti ifo i le 500 megabits i le sekone (500 Mbit / s) mo se bandwidth faʻasalalau fesoʻotaʻiga tasi.

Na te faʻaaogaina ma faʻalauteleina le faʻaogaina o le ea e maua mai i le 802.11n, e aofia ai: lautele RF bandwidth (e oʻo atu i le 160 MHz), sili atu MIMO vaʻaia vaʻavaʻa (faʻateleina i le 8), MU-MIMO , Ma le maualuga-density demodulation (modulation, e oʻo atu i le 256QAM. ).E mafai ona suitulaga i le IEEE 802.11n.

O la matou kamupani, Shenzhen HUANET Technology CO., Ltd e mafai ona tuʻuina atu ituaiga uma o onts lua.O nisi nei o faʻataʻitaʻiga onu lua.

https://www.hua-network.com/dualband-onu-2gewificatvpots-hg650-ftw-product/
https://www.hua-network.com/dualband-onu-2gewificatvpots-hg650-ftw-product/
https://www.hua-network.com/dualband-onu-2gewificatvpots-hg650-ftw-product/

O le 5GHz WiFi e fa'aogaina le fa'aupuga fa'alava maualuga e fa'aitiitia ai le fa'atosina o le alalaupapa.E fa'aogaina ala e 22 ma e le fa'alavelave le tasi i le isi.Pe a faʻatusatusa i le 3 alalaupapa o le 2.4GHz, e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o faailoilo.O lea la o le felauaiga o le 5GHz e 5GHz vave nai lo le 2.4GHz.

O le 5GHz Wi-Fi frequency band e faʻaaoga ai le lima o augatupulaga 802.11ac protocol e mafai ona oʻo atu i le saoasaoa o le 433Mbps i lalo o le bandwidth o le 80MHz, ma le saoasaoa faʻasalalau o le 866Mbps i lalo o le bandwidth o le 160MHz, faʻatusatusa i le 2.4GHz faʻasalalauga maualuga maualuga. fua faatatau o 300Mbps Ua matua faaleleia.

https://www.hua-network.com/dualband-onu-4ge-wifi-pots-xpon-ont-hg660-fw-product/
https://www.hua-network.com/dualband-onu-4ge-wifi-pots-xpon-ont-hg660-fw-product/

Ae ui i lea, 5GHz Wi-Fi e iai foʻi faʻaletonu.O ona faaletonu o loʻo taoto i le mamao o le faʻasalalauga ma le mafai ona laasia faʻalavelave.

Talu ai ona o le Wi-Fi o se galu electromagnetic, o lona auala autu faʻasalalauga o le faʻasalalau laina saʻo.Pe a feagai ma faʻalavelave, o le a maua ai le faʻaogaina, mafaufauga, faʻalavelave ma isi mea faʻapitoa.Faatasi ai ma i latou, o le ulu o le mea autu, ma o se vaega itiiti o le faailo o le a tupu.Mafaufauga ma fevaevaeaiga.O uiga fa'aletino o galu o le leitio o le fa'aitiitia o le alaleo, o le umi o le galu, o le la'ititi o le gau i le taimi o le fa'asalalauina, o le lautele o le ufiufi, ma o le faigofie fo'i ona pasia fa'alavelave;o le maualuga o le taimi, o le laʻititi o le faʻasalalauga ma sili atu ona faigata.Alu solo fa'alavelave.

O le mea lea, o le faailo 5G faʻatasi ai ma le tele o taimi ma le umi o le galu puupuu o loʻo i ai se vaega laʻititi laʻititi, ma o le mafai ona pasia faʻalavelave e le lelei e pei o le 2.4GHz.

I le tulaga o le felauaiga mamao, 2.4GHz Wi-Fi e mafai ona oʻo i le maualuga o le 70 mita i totonu, ma le maualuga o le 250 mita i fafo.Ma o le 5GHz Wi-Fi e mafai ona o'o i le maualuga maualuga o le 35 mita i totonu.


Taimi meli: Iul-03-2023